Luchtreclame, vliegtuig reclame van Sand Air

Luchtreclame boven Nederland en België

Luchtreclame heeft letterlijk een groot bereik. Sinds 1989 verzorgt Sand Air reclamevluchten door geheel Nederland en België

 

De luchtreclame doen we met diverse type vliegtuigen variërend van een Piper Cup, Cessna 172 tot en met onze trots de AVIAT Husky. Met de AVIAT Husky mag tot 235 m2 worden gesleept, wat uniek is in Nederland.

Luchtreclame is een zeer snel in te zetten promotie/advertentiemiddel, wij hebben de mogelijkheid om binnen 1 uur te vliegen. Luchtreclame is ideaal voor:

Openingen

Grote evenementen

Langs het strand

Er zijn vele mogelijk om uw reclameboodschap uit te laten voeren, bijvoorbeeld met een standaard tekst van maximaal 26 tekens of een combinatie van tekst en logo.

Ook is het mogelijk om met een speciaaldoek te vliegen. Dit speciaaldoek vervaardigen we digitaal in ons atelier en uiteraard naar uw wensen uitgevoerd. Maten zijn mogelijk van 25 tot 235 vierkante meter.

Vanaf 1 oktober 2013 is het weer toegestaan om ook op zondag te vliegen met luchtreclame .
Ook is het mogelijk om uw luchtreclame te ondersteunen met een dropping van flyers of kleine voorwerpen (voorzien van een parachute) vanuit een ander vliegtuig.

Enkele voorbeelden van hoe uw reclame eruit kan zien:

Het is ook mogelijk om met meerdere vliegtuigen tegelijk deze vliegen in formatie schuin onder elkaar. Wilt u met een langere tekst vliegen? Met onze AVIAT husky kan een tekst met maximaal 40 tekens gesleept worden.

Wij hopen binnenkort voor u te mogen vliegen.

Aarzel niet en vraag nu een scherpe offerte aan!

Hopelijk tot snel, zodat u uw eigen reclametekst onder het genot van een...... de lucht in ziet gaan.

Back to top