Vliegles of proefles, Sand Air

Altijd al de wens gehad om zelf te vliegen? Dat kan nu vanaf vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Sand Air biedt goede en verschillende mogelijkheden om kennis te maken met het motorvliegen bijvoorbeeld door een proefvliegles te volgen. Een proefles vliegen vanuit Rotterdam is een bijzondere ervaring, het geeft u het gevoel even zelf piloot te zijn. De proefles bestaat uit instructie en een vlucht zonder verdere verplichtingen.

Wat houdt deze unieke vliegles in?

Wij ontvangen u op onze vliegschool op Rotterdam The Hague Airport. Eerst krijgt u een korte theoretische uitleg over het vliegtuig en het vliegen. Hierna gaat u samen met de instructeur de dagelijkse inspectie van het vliegtuig uitvoeren, zoals voor iedere vlucht gebruikelijk is. En dan gaat het gebeuren!
U gaat zelf op de stoel van de Captain zitten. We vragen toestemming aan de verkeersleider om de motor te starten en hierna taxiën we naar de startbaan, hier voeren we de laatste checks uit en dan gaat het gebeuren u gaat met de instructeur uw vliegles maken. Na uw proefvliegles volgt nog een korte de-briefing en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Er zijn diverse proef vlieglessen mogelijk vanaf 20 minuten tot en met 60 minuten. Ook is het is om nog twee passagiers mee te nemen die uw eerste vliegervaring graag mee willen beleven. Rotterdam is het vertrek- en eindpunt. U kunt vooraf aangeven waar u naar toe wilt vliegen.

Helemaal enthousiast geworden? Vraag dan online uw proefles aan op de bestelpagina. Er is al een proefles vanaf € 179,00 inclusief BTW.

proefles, vliegles Rotterdam, bij Sand Air

vliegles Rotterdam

    • Proefles 20 minuten, €179,-

 

    • Proefles 30 minuten, €211,-

 

    • Proefles 45 minuten, €285,-

 

  • Proefles 60 minuten, €345,-


Instapcurcus

De instapcursus is speciaal bedoeld om er achter te komen of het echt een droom voor u is om piloot te worden. U volgt 3 blockuren. Ieder blockuur betaat uit 60 minuten praktijk en 30 minuten theorie verdeeld over 1 of 2 dagen. De kosten voor de instapcurcus inclusief 3 landingen en logboek bedraagt €805,-.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of wilt u direct meer vlieglessen of complete opleiding bij onze vliegschool boeken? Neem dan contact om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt deze unieke vliegles

Na met de piloot een route te hebben bepaald, gaat u de lucht in om alles in werkelijkheid te beleven. Natuurlijk maken we boven de locatie nog een extra rondje zodat u alles goed ziet en om nog een paar mooie foto's te maken. Al met al een bijzondere ervaring. Na de vlucht heeft u de mogelijkheid om nog even na te genieten in Grand Cafe Horizon op de eerste etage in de terminal van Rotterdam The Hague Airport. Enthousiast geworden? Boek dan direct online een rondvlucht of proefles, geef een vlucht cadeau of neem contact op met 010 4377877 voor de mogelijkheden. Ook bieden wij rondvluchten en proeflessen aan vanaf Vliegveld Budel - Hoogeveel - Lelystead - Seppe - Texel - Teuge en Zeeland. bel voor informatie 06 18 879 424.

Bekijk op de kaart wat het bereik is van uw vliegles

Proefles 20 minuten Proefles 30 minuten Proefles 45 minuten Proefles 60 minuten
Back to top