Rondvlucht arrangementen, Sand Air

Een geweldig idee voor een super weekendje weg!

Het weekend start met een belevingsvlucht bij Sand Air en overnacht in het Airporthotel Rotterdam. U heeft voldoende tijd om bijvoorbeeld de Maasvlakte, Euromast of Kinderdijk te bezoeken. Het arrangement voor 2 personen is er vanaf € 244,00 en bestaat uit een rondvlucht en overnachting in het Airport Hotel. Inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting en parkeren.

Rondvlucht en overnachting Arrangementen

  • Arrangement 1, Rondvlucht 3 personen
   Een rondvlucht voor 3 personen vanaf €164,50 en na afloop genieten van koffie/thee of fris met appelgebak bij Grand Cafe Horizon te reserveren via Sand Air.

 

  • Arrangement 2, Rondvlucht en overnachting
   U maakt een rondvlucht bij Sand Air en overnacht in het Airport Hotel Rotterdam inclusief ontbijt. U heeft voldoende tijd om bijvoorbeeld de Maasvlakte, Euromast of Kinderdijk te bezoeken. Het arrangement voor 2 personen is er vanaf €244,-

 

 • Arrangement 3, Proefles
  Altijd zelf als eens willen vliegen? Onder begeleiding van een instructeur krijgt u eerst theorieles en daarna begeeft u zich naar het vliegtuig. Na de Take Of krijgt u de mogelijkheid om onder toezicht van onze instructeur zelf te vliegen. Na de landing ontvangt u een logboek waarin de vlucht staat genoteerd. Het arrangement voor 2 personen vanaf €274,- bestaat uit:
  • Een vliegles voor 1 persoon
  • De 2e persoon gaat mee als passagier
  • 1 overnachting in het Airport Hotel Rotterdam, inclusief ontbijt
  • Indien er 2 personen een vliegles willen maken, bedragen de kosten vanaf €424,-.


Rondvlucht en overnachting, Sand Air

Instapcurcus

De instapcursus is speciaal bedoeld om er achter te komen of het echt een droom voor u is om piloot te worden. U volgt 3 blockuren. Ieder blockuur betaat uit 60 minuten praktijk en 30 minuten theorie verdeeld over 1 of 2 dagen. De kosten voor de instapcurcus inclusief 3 landingen en logboek bedraagt €805,-.

Indien u een van bovenstaande arrangementen wil boeken stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam, telefoonnummer en het gewenste arrangement en datum. Wij nemen dan snel contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om deze arrangementen een cadeaubon aan te vragen.

Back to top