Sand Air, rondvluchten boven Nederland

De rondvluchten worden uitgevoerd met één van onze Cessna 172 vliegtuigen.

 Per vliegtuig mogen 3 personen mee met een gezamelijk gewicht van maximaal 240 kg, maar het is ook mogelijk om met meerdere vliegtuigen tegelijk te vliegen. Sand Air is in het bezit van alle vereiste certficaten. Zo hebben wij het Air Operator Certificate (AOC) onder nummer: NL-AOC-60/4. Het AOC is afgegeven door het Ministerie Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT) voorheen het Ministerie van Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW).

Uw rondvlucht start op bijvoorbeeld Rotterdam The Hague Airport of Zeeland Airport. Na opstijgen krijgt u het gevoel even helemaal vrij te zijn, een moment om nooit meer te vergeten. Maar pas op! het 'vliegvirus' is besmettelijk en de kans is groot dat u zelf wil leren vliegen. Kijk hier voor op onze proefles pagina.

rondvlucht Rotterdam, bij Sand Air

Tarieven Rondvlucht.

    • Rondvlucht 20 minuten, €150,-

 

    • Rondvlucht 30 minuten, €182,-

 

    • Rondvlucht 45 minuten, €253,-

 

    • Rondvlucht 60 minuten, €320,-

 Alle prijzen zijn per vlucht, voor maximaal 3 personen, die gezamenlijk niet meer wegen dan 240kg.

Hoe werkt deze unieke rondvlucht

Na met de piloot een route te hebben bepaald, bijvoorbeeld boven de Maasvlakte, Molens van Kinderdijk, Skyline van Rotterdam of uw huis, gaat u de lucht in om alles in werkelijkheid te beleven. Natuurlijk maken we boven de locatie nog een extra rondje zodat u alles goed ziet en om nog een paar mooie foto's te maken. Al met al een bijzondere ervaring. Na de rondvlucht Rotterdam heeft u de mogelijkheid om nog even na te genieten in Grand Cafe Horizon op de eerste etage in de terminal van Rotterdam The Hague Airport. Enthousiast geworden? Boek dan direct online een rondvlucht of proefles, geef een vlucht cadeau of neem contact op met 010 4377877 voor de mogelijkheden.                                                                                                                                              

Tevens bieden wij rondvluchten en proeflessen aan vanaf Budel - Hoogeveen - Lelystad - Seppe - Teuge - Texel en Zeeland. Bel voor informatie naar 06-18 879 424.

Rondvlucht 20 minuten Rondvlucht 30 minuten Rondvlucht 45 minuten Rondvlucht 60 minuten
Back to top